Пипалата на Octopus са всеобхватни

В непрестанният си стремеж да бъде глобален лидер в областта на разузнаването, Octopus предоставя на своите клиенти компетентност, отговаряща на най-високите стандарти.

Пипалата на Octopus са всеобхватни

В непрестанният си стремеж да бъде глобален лидер в областта на разузнаването, Octopus  предоставя на своите клиенти компетентност, отговаряща на най-високите стандарти.
Мрежата ни от много опитни професионалисти осъществява Конкурентно разузнаване, Управление на репутацията, Надлежни Проверки, Маркетингови проучвания и Проучвания на веригите за доставки. Тази мрежа ни дава ненадминат опит в намирането на отговорите, от които имате нужда.
Проучвайки новите си и настоящи пазари и конкуренти от безопасно разстояние, Вие превръщате заплахите им във възможности.

Световно разузнаване

Където и да сте по света или където и да искате да бъдете, ние сме готови да Ви помогнем.
Работим в световен мащаб в областта на строителство, право, счетоводство, технологии и отбрана. Също така, в сферата на фармацевтиката, нефт и газ, производство на електроенергия, медии, производство, финанси и недвижими имоти, както и рисков капитал, търговия на дребно, строителни материали, телекомуникации и много други.
Във всяка точка по света, ще направим дори невъзможното, за да приключим възложената работа с успех.
Последвайте ни в Twitter.